Despre noi

    MSPORT este importator direct în România al produselor cunoscutului brand de echipament sportiv LEGEA. Firma italiană, cu o tradiție în domeniu de 26 de ani, este în topul mărcilor de echipament sportiv din toată lumea. Calitatea echipamentelor pe care LEGEA le produce a permis brandului italian să contracteze formații din toată lumea.

Alătură-te cluburilor de fotbal celebre!

    Raportul excelent între calitate și preț a determinat cluburi de fotbal cunoscute în toată lumea, precum CSKA SOFIA (Bulgaria) OFI CRETA (Grecia), REGGINA, LECCE (Italia) sau DNIPRO DNIPROPETROVS (Ucraina), să aleagă LEGEA. Totodată CSMS IAȘI și FC BOTOȘANI își dispută partidele din LIGA I în echipamentul LEGEA. De asemenea echipele naționale ale ȚĂRII GALILOR și MUNTENEGRULUI sunt îmbrăcate de celebrul brand italian.

Pentru orice sport de echipă

    Cluburi din toate ramurile sporturilor de echipă de pe 3 continente și-au asimilat numele și performanțele cu LEGEA. Firma italiană este marca oficială și pentru echipe importante din BASKET, HANDBAL, FUTSAL, RUGBY sau VOLEI. Toate aceste exemple certifică atât calitatea cât și seriozitatea unei mărci create pentru marea performanță.

Calitatea superioară, prețuri flexibile

Formațiile din România au acum posibilitatea să se convingă de calitatea produselor de echipament sportiv LEGEA datorită MSPORT. O echipă tânără, serioasă, dinamică și deschisă oricărui parteneriat aduce în România orice tip de echipament sportiv marcă înregistrată LEGEA, direct din Italia, pentru necesitățile oricărui club, indiferent de ramura sportivă, la PREȚURI GREU DE EGALAT pe piață. Contractele noastre cu formații precum Federația Română de Fotbal, Universitatea Cluj, CFR Cluj, Asociatia Județeană de Fotbal Cluj, FC Unirea Alba-Iulia, certifică SERIOZITATEA, RAPIDITATEA în onorarea comenzilor și FLEXIBILITATEA în NEGOCIEREA PREȚURILOR pe care MSPORT le are. Ne dorim să venim în ajutorul sportivilor și să le oferim CALITATE SUPERIOARĂ la CELE MAI MICI PREȚURI. Nu ezitați să ne contactați! Vă veți convinge de toate acestea! MSPORT te face parte din lumea sportului.

Magazinul online m-sport.ro a fost realizat de Evoprom Services.